Termen extins: Procurarea serviciilor tehnice de creare a plantațiilor forestiere de protecție din cadrul primăriei Andrușul de Jos și a primăriei Vadul lui Isac, r. Cahul”



CEREREA OFERTELOR DE PREŢ (COP)

 Achiziție de Servicii Tehnice

Termen extins

Proiectul: „Consolidarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice în Rezervația biosferei ”Prutului de Jos”  

Denumirea Serviciilor tehnice: Procurarea serviciilor tehnice de creare a plantațiilor forestiere de protecție din cadrul primăriei Andrușul de Jos și a primăriei Vadul lui Isac, r. Cahul”

Nr. de referință al achiziției: COP-2/ADA C  

A.O. EcoContact a primit din partea Agenției Austriece pentru Dezvoltare (ADA) din fonduri ale Cooperării Austriece pentru Dezvoltare (ADC), surse pentru finanțarea Proiectului „Consolidarea măsurilor de adaptare la schimbările climatice în Rezervația biosferei ”Prutului de Jos ” și intenționează să aplice o parte din mijloacele acestui proiect pentru procurarea serviciilor tehnice de creare a plantațiilor forestiere de protecție din cadrul primăriei Andrușul de Jos și a primăriei Vadul lui Isac, r. Cahul”.

Companiile interesate sunt invitate să prezente oferta de preț pentru:

 

Lot 1: Crearea plantației forestiere de protecție din cadrul primăriei Andrușul de Jos, r. Cahul  

  1. Lucrările de pregătire a solului și plantare (în 6 sectoare) – 2,02 ha

 

 

Lot 2: Crearea plantației forestiere de protecție din cadrul primăriei Vadul lui Isac, r. Cahul

  1. Lucrările de pregătire a solului și plantare – 1,3 ha
  2. Lucrările de instalare a gardului din sârma ghimpată

Oferta poate fi înaintată pentru fiecare lot în parte și completată în conformitate cu cerințele indicate în documentele de documentele de licitații care pot fi solicitate la adresa:  hr@ecocontact.md copie larisa.cupcea@ecocontact.md. 

Termenul limită de prezentare a ofertelor electronice este 3 februarie 2023, ora 11:00. Ofertele care ajung cu întârziere vor fi respinse. Deschiderea ofertelor va avea loc la 3 februarie 2023, ora 11:00.