ADRA Moldova solicită ofertă de preț pentruPat de spital Moretti cu saltea în cantitate de 10 buc



INTRODUCERE

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

ADRA Moldova în cadrul proiectului Ensuring immediate needs of the most vulnerable refugees in Moldova, donator ADRA Czech Republic  solicită oferte de preț pentru 

Pat de spital Moretti cu saltea în cantitate de 10 buc. 

 

 

 

Licitatia este planificată după exprirare termenului de depunere a ofertelor.

1. Prin e-mail la adresa logistics@adra.md

2.  Ofertele sunt primite și  în plic sigilat la adresa mun. Chişinău, str. Gheorghe Asachi 26/1. Orele de lucru sunt: 9:30 - 16:304.

3. Contractul va fi semnat cu compania care va oferi prețurile cele mai competitive pentru produsele solicitate, cu condiția livrării și descărcării la adresa indicată de solicitant.

4. Bunurile vor fi achitate  timp de 3 de zile de la semnarea contractului, conform specificărilor din contract. 

5. Termenul de depunerea a ofertelor: 23 decembrie 2022 ora 10.00. 

 

Informații suplimentare pot fi obținute de la: Danilescu Ghenadie, +37379933566.

Filiala ADRA Moldova  își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă, de a anula procesul de selectare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.