Licitație deschisă pentru achiziția echipamentului pentru cameră de stimulare senzorială



AO Copiii Ploii în parteneriat cu ADRA Moldova și ADRA Republica Cehă, împreună cu SOS Autism Moldova implementează proiectul : Asistență pentru copii cu TSA și alte tulburări genetice din Moldova , iunie 2022 - decembrie 2024.

Scopul proiectului este de a sprijini incluziunea socială a copiilor și adolescenților cu tulburări din spectrul autist (ASD) și alte boli rare în diverse regiuni ale Moldovei prin creșterea disponibilității serviciilor la nivel local și îmbunătățirea legislației în această problemă.

În cadrul Programului de granturi A.O. ”Copiii Ploii” își propune dotarea sălii de stimulare senzorială în cadrul Centrului de zi.

În acest sens, solicităm oferte pentru echipament pentru camera de stimulare senzorială. Fondurile proiectului sus menționat sunt scutite de taxele vamale, taxele pentru efectuarea procedurilor vamale,  accize, impozit pe venit, precum și aplicarea scutirii de TVA cu drept de deducere, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 246 din 08.04.2010 şi art.104 lit. c1 din Codul Fiscal. Documentele justificative vor fi prezentate companiei câștigătoare la semnarea contractului.

Denumire produse:

-Proiector cu luminiși sunet;

-Colț oglindă terapie multifuncțională;

-Tub de iluminare LED;

-Set de blocuri softplay ;

-Panou cu lumină ;

-Ploiță luminoasă

 

Termenul limită de prezentare a dosarului: 23 decembrie 2022; 18:00

Procedura de achiziție: Colectare oferte

Selecție în baza costului cel mai mic

Tipul contractului: Contract de furnizare bunuri

Dosarul de aplicare va cuprinde oferta tehnică și financiară. Dosarul de aplicare va fi transmis prin e-mail la următoarea adresă: copiii.ploii@gmail.com .

 După expedierea ofertelor, vă rugăm să vă asigurați că oferta a fost recepționată de AO ”Copiii Ploii” sub forma unui e-mail de confirmare.

 AO ”Copiii Ploii” este responsabilă numai pentru ofertele confirmate. 

Pentru întrebări  vă rugăm să o contactați pe Doinița-Elena Losețchi, tel. +37369361106, director de proiect, sau e-mail: copiii.ploii@gmail.com

Întrebările de clarificare pot fi transmise în formă scrisă pe adresa de e-mail indicată mai sus, până la data de 21 decembrie 2022, orele 18.00.

Articol adaugat de: A.O.Copiii Ploii