Efectuarea unei anchete (sondaj de tip Omnibus) pe subiectul energiei solare



ECOVISIO este in căutarea unei companii de cercetare pentru efectuarea unei anchete ( sondaj de tip Omnibus)  pe subiectul energiei solare care sa răspundă la întrebarea “ De ce moldovenii nu investesc in echipamente de energie solara, tinand cont de potentialul solar al Moldovei.?”

Populația chestionata sunt locuitori ai mediului rural, eșantion reprezentativ. 

Sondajul  este desfășurat in cadrul proiectului Energy security and climate resilience in Moldova,finanțată de Fundația Germana Heinrich-Böll.

SARCINA TEHNICĂ
pentru furnizarea de servicii pentru realizarea unei anchete sociologice pe tema „Energia solară : De ce locuitorii Moldovei  nu investesc in echipamente de energie solara, tinand cont de potentialul solar al Moldovei?”.

 

Studiul este realizat în cadrul proiectului Energy security and Climate Resilience in Moldova,finanțată de Fundația Germana “Heinrich-Böll”.

1. Obiectul achiziției: prestarea de servicii pentru realizarea unei anchete sociologice pe tema: „„Energia solară : De ce locuitorii Moldovei  nu investesc in echipamente de energie solara, tinand cont de potentialul solar al Moldovei?”.

2. Procedura de stabilire a prețului Acordului: prețul total al Acordului include toate cheltuielile Antreprenorului legate de executarea Acordului, inclusiv plata TVA-ului și a altor plăți obligatorii în conformitate cu legislația Republicii Moldova. .

3. Forma, termenii și procedura de plată pentru Servicii: plata conform Acordului se face de către Client prin transfer bancar la furnizarea Serviciilor și transferul de către Antreprenor către Client a materialelor de raportare (rezultatele Serviciilor prestate ). La furnizarea Serviciilor, Antreprenorul va transmite Clientului o e-factură.

 

4. Cerințe stabilite de Client pentru calitatea, caracteristicile și conținutul Serviciilor:

4.1. Descrierea Serviciilor furnizate:

Antreprenorul colectează date pe tema enunțată, prin metoda anchetei sociologice selective a populației.

Lista Serviciilor furnizate de Antreprenor:

  • Rafinarea întrebărilor transmise de Client (dacă este necesar).
  • Briefing intervievatorului;
  • Organizarea și controlul desfășurării anchetei;
  • Dezvoltarea layout-ului de introducere a datelor;
  • Controlul interviului;
  • Colectarea și introducerea datelor primite într-un fișier electronic;
  • Întocmirea raportului metodologic.

4.2. Cerințe pentru conținutul Serviciilor:

4.2.1. Formatul de colectare a datelor este o anchetă sociologică a populației Moldovei sub forma interviurilor cu respondenții folosind un chestionar elaborat.

4.2.2. Dimensiunea totală a eșantionului este de cel puțin 1000 (mii) de persoane, locuitorii ai mediului rural. . Eșantionul ar trebui să reprezinte întreaga populație adultă (peste 18 ani) a Moldovei, din mediul rural sau cei care locuiesc în mediul urban în case ( nu la bloc),  pe gen, vârstă, nivel de educație și nivel de venit. Eroare 3%.

4.3. Garanții de calitate a serviciilor:

 

Clientul își rezervă dreptul de a exercita controlul asupra executării Contractului prin revizuirea materialelor curente.

 

5. Rezultatele serviciilor prestate (materiale de raportare):

La furnizarea Serviciilor conform Contractului, Antreprenorul oferă Clientului următoarele rezultate ale Serviciilor prestate (materiale de raportare):

1) raport metodologic în format Microsoft Word;

2) tabele cu date.

 

6. Serviciile vor fi prestate până la 31.12.2022. 


Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați: Diavor Vica, coordonator de proiect vica.diavor@ecovisio.org +37379033202 ( Viber/WhatsApp).

Articol adaugat de: EcoVisio
Alte articole de la acest autor: