Selecție publică procurarea unui microbuz pentru pasageri 8+1: CONCORDIA Moldova: termen extins!

Anunț Termen extins

Solicitare de oferte

Asociația Obștească ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” extinde termenul pentru procedura de selecție publică a unui furnizor pentru achiziționarea unei unități de transport nouă sau cu parcurs (microbuz pentru pasageri 8+1), efectuată în cadrul proiectului Protection and Livelihood for Ukrainian refuge Seekers (PLUS). În acest context invităm toți agenții economici interesați să participe cu plăcere și interes la selecția menționată.

Pentru participare la concursul de selecție, candidatul va depune o ofertă, semnată și ștampilată ce va întruni în totalitate condițiile incluse în formularul TERMENI DE REFERINȚĂ.

Agenții economici interesați vor depune ofertele până la data de 15.07.2022, ora 16:00, la sediul AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”, mun. Chișinău, str. Anatol Corobceanu, 13/1, oficiul 1.

Pentru informații suplimentare contactați-ne la numărul de telefon 068575255 sau să ne scrieți pe adresa electronică ghenadie.glod@concordia.md

Proiectul PLUS este finanțat de către Jugend Eine Welt (JEW) cu suportul Austrian Development Cooperation (ADA).

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați: Selecție publică procurarea unui microbuz pentru pasageri 8+1 (termen extins): CONCORDIA Moldova

Articol adaugat de: HR Concordia