Asociația Obștească ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” lansează procedura de selecție publică pentru achiziționarea unei unități de transport nouă sau cu parcurs (microbuz pentru pasageri)

Anunț

Solicitare de oferte

                                                                                                                                                                                         

Asociația Obștească ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” lansează procedura de selecție publică pentru achiziționarea unei unități de transport nouă sau cu parcurs (microbuz pentru pasageri), efectuată în cadrul proiectului Protection and Livelihood for Ukrainian refuge Seekers (PLUS). În acest context invităm toți agenții economici interesați să participe cu plăcere și interes la selecția menționată.

Pentru participare la concursul de selecție, candidatul va depune o ofertă, semnată și ștampilată ce va întruni în totalitate condițiile incluse în formularul TERMENI DE REFERINȚĂ.

Agenții economici interesați vor depune ofertele până la data de  07.07.2022, ora 17:00, la sediul AO ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”, mun. Chișinău, str. Anatol Corobceanu, 13/1, oficiul 1.

Pentru informații suplimentare contactați-ne la numărul de telefon 068575255 sau să ne scrieți pe adresa electronică ghenadie.glod@concordia.md

Detalii: https://www.concordia.md/fileadmin/user_upload/Moldova/temp/Solicitare-oferta-microbuz.pdf

Proiectul PLUS este finanțat de către Jugend Eine Welt (JEW) cu suportul Austrian Development Cooperation (ADA)