Solicitare Ofertă de preț. RFQ # 2004-16: Producerea și instalarea de mobilier pentru spațiile de așteptare din cadrul judecătoriei-model Bălți (sediul central Bălți, sediile secundare Fălești și Sângerei). Proiectul “Instanțe Judecătorești Model”



Solicitare Ofertă de preț

RFQ # 2004-16

Proiectul “Instanțe Judecătorești Model

 Producerea și instalarea de mobilier pentru spațiile de așteptare din cadrul judecătoriei-model Bălți (sediul central Bălți, sediile secundare Fălești și Sângerei)

Data: 25 Ianuarie 2022

CONTEXT

Checchi and Company Consulting, Inc. (“Checchi”), parte a Dexis Consulting Group, este o companie internațională de consultanță cu sediul în Arlington, Virgina, SUA, care implementează în Republica Moldova proiectul USAID "Instanțe Judecătorești Model".

Proiectul USAID „Instanțe Judecătorești Model” își propune să îmbunătățească performanța instanțelor judecătorești în furnizarea de servicii judiciare de calitate și să îmbunătățească conexiunea dintre instanțe, comunități și justițiabili. Inițiativele implementate vor ghida asistența oferită la nivel național pentru a spori eficiența, performanța și calitatea serviciilor tuturor instanțelor din Moldova.

Pentru realizarea activităților preconizate, Proiectul își propune crearea în judecătoria-model Bălți (sediul central Bălți, sediile secundare Fălești și Sângerei) a condițiilor prietenoase vizitatorilor. Reieșind din aceste considerente, solicităm o ofertă de preț pentru servicii de producere și instalare de mobilier pentru spațiile de așteptare din cadrul sediului central și sediilor secundare ale judecătoriei conform specificațiilor tehnice descrise detaliat în Anexele 1, 2 și 3 – părți integrante ale acestei solicitări.

TERMENUL LIMITĂ DE TRANSMITERE A OFERTELOR

Ofertele trebuie să fie transmise la adresa moldova@dexisonline.com cu titlul în subiectul mesajuluiRFQ # 2004-16 “Producere și instalare mobilier – Judecătoria Bălți” până la data de 11 februarie 2022, ora 17:00, ora locală (Chișinău, Republica Moldova). Ofertele primite după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

Oferta de preț va fi prezentată în lei moldovenești (MDL), fără TVA (TVA 0 %). Nu trebuie adăugate taxe. Checchi este scutit de TVA. Ofertele trebuie să enumere clar toate articolele de mobilier, să indice prețurile unitare, cantitățile și valoarea totală.

ÎNTREBĂRI ȘI CLARIFICĂRI

Toate întrebările și clarificările referitoare la această solicitare de oferte trebuie trimise în scris la adresa moldova@dexisonline.com  până cel târziu la data de 04 februarie 2022, ora locală 17:00. Toată corespondența trebuie să facă referire la numărul prezentei solicitări.

Pentru mai multe informații, accesați solicitarea de oferte și anexele acesteia AICI.