Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane



Cadrul general

Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel naţional în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova la data de 03 noiembrie 2009).

Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2022, sunt planificate o serie de evenimente care necesită transportarea angajaților pe teritoriul Republicii Moldova. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 5 persoane.    

Scopul
Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anul 2022 o companie sau mai multe companii, care va/vor presta servicii transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova.

Criterii de selecție a companiei:
La selectarea, iar ulterior contractarea companiei pentru anul 2022 în calitate de furnizor de bază al Fundației pentru servicii transport de persoane, se va atrage atenție la următoarele lucruri:

1) Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);
2) Disponibilitatea șoferilor cu experiență, inclusiv cu cunoștințe ale regiunilor, pentru întreaga perioadă de transportare a pasagerilor;
3) Oferta de preț;
4) Avantaje în cazul semnării unui contract între Fundaţie şi Companie pe termen de un an.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente:
1) Copia de pe certificatul de înregistrare;
2) Copia de pe licența de transport de persoane;
3) Oferta financiară.

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 19 decembrie 2021, inclusiv.

Oferta comercială cu menţiunea – Ofertă servicii transport de persoane - se va expedia prin poșta electronică//concurs@eef.md/"> concurs@eef.md sau se va depune personal la sediul Fundației: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău

Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: //oxana.zanoga@eef.md/">oxana.zanoga@eef.md sau la numărul de telefon: 022 23 53 43 x 122.

Despre Fundaţia Est-Europeană
Fundația Est-Europeană sprijină consolidarea democraţiei şi contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii moldoveneşti prin intermediul programelor educaţionale, asistenţei tehnice şi programelor de granturi care promovează dezvoltarea societăţii civile, consolidează buna guvernare şi mass-media şi contribuie la prosperitatea economică.

Fundaţia Est-Europeană îşi concentrează activităţile în trei domenii prioritare: Dezvoltare Economică, Promovarea Bunei Guvernări şi Acţiuni Sociale. În realizarea obiectivelor sale, FEE respectă principiile de egalitate şi nediscriminare.

Descarcă fișierele atașate
https://bit.ly/3pz8Dn5