Asociația Obștească Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) anunță concurs de selectare a ofertelor cu cel mai bun preț pentru procurare echipament IT, în cadrul proiectului tehnic „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice



Asociația Obștească Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM) anunță concurs de selectare a ofertelor cu cel mai bun preț pentru procurare echipament IT, în cadrul proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de către GIZ Moldova cu suportul financiar al Guvernelor Germaniei și Elveției.

Scopul subvenției locale este fortificarea capacităților PNFM, în special în dezvoltarea și menținerea contactelor regionale și dialogului de politici în ce privește consolidarea abilitării și participării economice a femeilor în vederea promovării accesului egal al acestora la oportunități economice și muncă decentă.

Proiectul are drept scop să fortifice capacitățile PNFM, în special în dezvoltarea și menținerea contactelor regionale și dialogului de politici în ce privește consolidarea abilitării și participării economice a femeilor în vederea promovării accesului egal al acestora la oportunități economice și muncă decentă.

Data limită de depunere a ofertelor este 26 noiembrie 2021, ora 16:00. Oferta de preț trebuie sa includă toate produsele solicitate conform specificației tehnice. Ofertele vor fi expediate la adresa de email: pnfm.achiziție@gmail.com.

Persoana de contact: Ina Toderasco

Tel.: (373) 696 61 440

E-mail: pnfm.achizitie@gmail.com

Documentele de participare la procedură pot fi descărcate de mai jos:

Articol adaugat de: Echipa PFNM