Asociația Obștească Platforma Națională a Femeilor din Moldova (PNFM), anunță concurs de selectare a ofertelor de preț pentru procurare echipament IT, în cadrul proiectului „Women Entrepreneurs for Women Empowerment (WE4WE)”



Asociația Obștească Platforma Națională a Femeilor din Moldova anunță concurs de selectare a ofertelor de preț pentru procurarea de echipament IT, în cadrul proiectului - Women Entrepreneurs for Women Empowerment (WE4WE)

Proiectul WE4WE (Women Entrepreneurs for Women Empowerment), prevede sprijinirea antreprenoarelor din grupurile vulnerabile din Republica Moldova (inclusiv regiunea Transnistreană și UTA Găgăuzia) ce își doresc să inițieze o afacere sau care deja gestionează și dezvoltă o afacere în conformitate cu nouă realitate economică. 

Proiectul este implementat de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Platforma Națională a Femeilor din Moldova  (PNFM), în parteneriat cu UN Women (Entitatea Naţiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen şi Abilitarea Femeilor) cu sprijinul financiar al Suediei.

Data limită de depunere a ofertelor este 12 noiembrie 2021. Oferta de preț trebuie sa includă toate produsele solicitate conform întregului Lot. Specificațiile tehnice pentru echipamentele solicitate sunt prezentate în: anunț de participare, termeni de referință și specificație tehnică.

Ofertele vor fi expediate la adresa de emailachizitie.pnfm@gmail.com cu mențiunea - Ofertă echipament tehnic

Termenul de valabilitate a ofertei: 20 zile calendaristice de la data limită pentru depunerea ofertelor.

Proiectul „Women Entrepreneurs for Women Empowerment (WE4WE)” este un proiect de asistență tehnică, în cadrul căruia, conform art. 104, pct c 1) al Codului Fiscal, bunurile procurate sunt scutite de TVA (cota 0%) cu drept de deducere. Documentele confirmative vor fi expediate companiei selectate.

Criteriile de evaluare a ofertelor: ofertele vor fi evaluate în baza principiului cel mai bun preț în conformitate cu specificațiile tehnice.

Articol adaugat de: Echipa PFNM