RfQ21/02354: EU4MD: Reconstrucția și renovarea spațiului parterului primăriei Ungheni pentru crearea Ghișeului Unic

Programul EU4Moldova: regiuni cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD în Moldova, este în căutarea unui contractor pentru reconstrucția și renovarea spațiului parterului primăriei Ungheni pentru crearea Ghișeului Unic și Vă anunță despre lansarea tenderului RfQ21/02354: EU4MD: Reconstruction-assembly and modernization works on the ground floor of Ungheni City Hall for the One Stop Shop.

Pentru informații detaliate despre serviciile necesare, precum și instrucțiuni de aplicare, vă rugăm să accesați documentul Request for Quotation plasat în anunț:

https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2379/

Ofertele pot fi depuse doar on‐line până pe data de 3 noiembrie 2021, 15:00 (ora Moldovei).

Doritorii de a participa la concurs sunt invitați să se înregistreze din timp în sistemul e‐tendering (https://etendering.partneragencies.org) pentru a putea primi informații actualizate despre eventualele modificări ale termenilor și condițiilor concursului.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o

calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul și Ungheni găsiți pe www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.md


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă