RfQ21/02331: EU4MD/ Mobila pentru oficiu pentru Ghiseul Unic al primariei orasului Ungheni

Programul EU4Moldova: regiuni cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD în Moldova, este în căutarea unui contractor care să producă, să furnizeze și să instaleze mobilierul pentru Ghișeul Unic din incinta Primăriei municipiului Ungheni și Vă anunță despre lansarea tenderului RfQ21/02331: EU4MD/ Office furniture for One Stop Shop of Ungheni City Hall (RfQ21/02331: EU4MD/ Mobila pentru oficiu pentru Ghiseul Unic al Primariei orasului Ungheni).

Pentru informații detaliate despre serviciile necesare, precum și instrucțiuni de aplicare, vă rugăm să accesați documentul Request for Quotation plasat în anunț https://sc.undp.md/tnddetails2_1/2331/

Ofertele pot fi depuse doar on-line până pe data de 20 octombrie 2021, 15:00 (ora Moldovei).

Doritorii de a participa la concurs sunt invitați să se înregistreze din timp în sistemul e-tendering (https://etendering.partneragencies.org) pentru a putea primi informații actualizate despre eventualele modificări ale termenilor și condițiilor concursului.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă