Anunt extindere concurs privind procurarea unei turbine eoliene pe axă verticalăAO Educație pentru Dezvoltare (AED) extinde invitația de participare la tender cu privire la procurarea unei turbine eoliene

 SOLICITARE DE OFERTĂ: PROCURARE

  1. Turbina eoliană pe axă verticală (tip spirală) cu următoarele caracteristici: Viteza de rotație 80 - 100 r/m, Cutie de viteze 1:3 / Senzor de vânt, Ambreiaj de suprasarcină (sistem frânare la viteza mai mare de 20 m/s (72 km/h)), Sistem de control al turbinei, Putere nominală 3,0 kW la 16 m/s, Diametru maxim 2,2 m, Înălțime maximă 4 m. IP 68 pentru propulsie.
  2. Generator electric: 5 kW
  3. Invertor electric capacitate minima 5 kW pentru instalații eoliene: Net-Inverter 230 V/50 Hertz.

Echipamentul dat urmează a fi instalat la Gimnaziul nr.74 „Viorel Găină” din comuna Tohatin, în cadrul proiectului „Utilizarea instalațiilor eoliene de capacitate mică în instituțiile sociale pentru implementarea schemei de sprijin "Contorizarea Neta" si elaborarea unui model de replicare în zonele rurale”. Proiectul dat este implementat de către AED, cu suportul financiar al Programului de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu (GEF SGP) implementat de UNDP Moldova.

Companiile interesate sunt invitate să expedieze un email la adresa de email: natalia.rusu@aed.ong cu menţiunea ”Participare tender” pentru a primi Termenii de referință și alte materiale relevante necesare pentru participare la tender.

Data limită de prezentare a ofertelor: 15 iunie 2021, ora 14:00.