TERMEN EXTINS / Cererea ofertelor de preţuri pentru achiziția de combustibil (benzină/motorină)Nr. 03                                                                                                       11.02. 2021

 1. Stimaţi Domni, Asociația Obştească „Pas cu Pas regiunea Sud” vă invită să trimiteţi oferta dumneavoastră de preţ pentru combustibil (benzină/motorină) după cum urmează:  

Lot 1

 

 Denumire produs

Unitate de măsură

1

 Benzină Premium 95

 Lit.

Lot 2

 

 Denumire produs

Unitate de măsură

1

 Motorina Premium

 Lit.

   Prezenta solicitare de oferte are scopul de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie pentru achiziționare de combustibil pentru necesitățile curente ale organizației pe durata implementării proiectului (februarie 2021  –  decembrie 2021).

 1. A.O. „Pas cu Pas regiunea Sud” va efectua plăţile aferente la contractul pentru care au fost transmise invitaţiile de depunere a ofertelor din sursele Grantului „Consolidarea Controlului Tuberculozei și  Reducerea Mortalității Asociate SIDA în Republica Moldova” (MDA-C-PCIMU 2021-2023).  Plata va fi efectuată de către A.O. „Pas cu Pas regiunea Sud”, în lei moldoveneşti,  prin transfer bancar.
 2. Oferta va fi evaluată în baza preţului per litru de combustibil, contractul va fi acordat companiei care va oferi cel mai mic preţ pentru un litru de benzină/motorină.
 1. Oferta dumneavoastră, în formatul indicat în Anexa 1 va fi adresată şi trimisă la:

Adresa: A.O. „Pas cu Pas regiunea Sud” Str. Şos. Prieteniei, 18/1, MD-3900 Cahul, Republica Moldova. Fax: (373 299) 84-2-83,  e-mail:pas_cu_pas@mail.ru

În atenţia (Svetlana Ciobanu)

 1. Termenul limită de prezentare a ofertelor este 20 februarie 2021.
 2. Se acceptă transmiterea ofertelor prin fax, e-mail, prin intermediul oficiului poștal sau aduse direct la adresa menționată mai sus.

PREŢUL.

 • Preţul se va calcula în MDL, la cota TVA 0 conform Legislației în vigoare a Republicii Moldova. Documentele justificative vor fi prezentate companiei câştigătoare la semnarea contractului. Companiile interesate sunt invitate să transmită oferta comercială pentru combustibil (benzină de tip Premium 95 și motorină Premium) indicând tarifele fără TVA*, specificând din start reducerea oferită de furnizor.

 

 • EVALUAREA ŞI ACORDAREA CONTRACTULUI: Ofertele vor fi evaluate prin compararea preţului pentru un litru de benzină, un litru motorină.

   Oferta cu preţul pentru un litru de benzină/motorină mai mic va fi numită câştigătoare.              Contractul va fi semnat pe perioada  februarie - 31 decembrie 2021.

 

Criterii de selecție a companiei:

 • Experiența companiei candidate (prezența pe piață, clienți fideli);
 • Rețea bine dezvoltată de stații de alimentare cu acoperire teritorială la nivel național;
 • Opțiune de alimentare: card de combustibil;
 • Mărimea % de reducere de la prețul de panoul al tipului de combustibil solicitat.
 1. Informaţii suplimentare pot fi obţinute:

             Persoana de contact: Svetlana Ciobanu, tel: 068318830

A.O. „Pas cu Pas regiunea Sud”, Str. Şos. Prieteniei, 18/1, MD-3900 Cahul, Republica Moldova

Telefon/Fax:  (373 299) 84-2-83.

E-mail: pas_cu_pas@mail.ru

 

 

Cu respect, Svetlana Ciobanu

Director general A.O. „Pas cu Pas regiunea Sud”

Articol adaugat de: Svetlana Ciobanu