Cerere de oferte de prețuri pentru achiziționarea serviciilor de machetare și tipar a materialelor poligrafice

Nr. ref. 5 din 26.01.2021

Asociația Promo-LEX solicită Oferte de Prețuri pentru achiziționarea serviciilor de editare și tipar a diferitor materiale poligrafice pe parcursul anului 2021.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte pentru prestarea serviciilor de machetare și tipărire a materialelor poligrafice pe parcursul anului 2021. În acest sens, companiile interesate trebuie să prezinte oferte de prețuri, conform cerințelor din tabelul de mai jos.

Indicați prețul per unitate pentru următoarele produse, pentru un tiraj total de 100 exemplare:

Nr. Denumire produs Specificații tehnice Preț / 1 buc. (TVA 20%) Preț / 1 buc. (TVA 0%) Termen de realizare
1 Tipar Ghid de cca. 100 pagini, format A4 Coperta – 300 gr/m², policolor;

Imprimare digitală față/verso, format A4, termoclei, 80 gr/m², tipar text policolor;

     
Design și machetare ghid      
2 Mapă din carton Asamblabilă, policolor – 1 față, format A4      
Design și machetare mapă      
3 Tipar format A5 pe autocolantă (stickere) Policolor      
Design și machetare stickere      
4 Tipar format A4 Hârtie 80 g/m2, alb-negru, față-verso      
5 Tipar format A4 Hârtie 80 g/m2, policolor, față-verso      
6 Tipar format A3 Hârtie 80 g/m2, alb-negru, față-verso      
7 Tipar format A3 Hârtie 80 g/m2, policolor, față-verso      
8 Flyer A4, pliat în 3 Hârtie 115 g/m2, policolor, față-verso      
Design și machetare flyer      
9 Flyer 1/3 A4 Hârtie 115 g/m2, policolor, față-verso      
Design și machetare flyer      
10 Broșură format A5 Hârtie 150 g/m2, policolor, 20 pagini capsate      
Design și machetare broșură      

* Machetarea Ghidului/Mapelor/Stickerelor pentru tipar va fi realizată în baza unui soft care să permită salvarea ulterioară a acestuia în format .pdf cu un volum acceptabil al documentului. Asociația Promo-LEX va solicita macheta atât în format .pdf cât și în varianta original machetată în softul utilizat de către ofertant.

Dosarul de aplicare trebuie să conţină următoarele documente și informaţii:

 • Certificatul de înregistrare al companiei / Licența;
 • Oferta comercială, care va include prețurile pentru serviciile solicitate mai sus, în MDL. Oferta comercială trebuie să indice prețurile atât cu TVA, cât și la cota TVA cu drept de deducere (condiție obligatorie);
 • După caz, oferta tehnică, care va descrie modul în care se propune a fi realizate unele materiale informative sau de vizibilitate;

Dosarul de aplicare mai trebuie să includă:

 • Datele de contact ale companiei;
 • Persoana de contact;
 • Rechizitele bancare ale companiei;
 • Semnătura persoanei autorizate;
 • Ștampila companiei.

Notă! În cazul în care  produsele/serviciile propuse în ofertă urmează a fi livrate de către doi sau mai mulți prestatori (persoane juridice separate), care aplică în cadrul acestui concurs într-o singură Ofertă, acest fapt trebuie indicat expres în ofertă. În așa caz, oferta trebuie să includă datele de contact și tot pachetul de documente, indicat în termenii de referință, pentru fiecare prestator în parte.

Data limită de depunere a ofertelor este 2 februarie 2021, ora locală 18.00. Oferta trebuie completată în limba Română şi expediată prin e-mail la adresa tender@promolex.md cu mențiunea “Ofertă de prețuri pentru servicii de machetare și tipar a materialelor poligrafice”.

Criterii de selecție a ofertantului:

 • Experiența ofertantului (companiei candidate): prezența pe piață, clienți fideli/referințe;
 • Preț competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preț-calitate;
 • Avantajele tehnice ale companiei.

În rezultatul evaluării ofertelor, Asociația Promo-LEX își rezervă dreptul de a selecta una sau mai multe companii care vor presta pe parcursul anului 2021 servicii de machetare și tipar a materialelor poligrafice, în baza unui contract cu o durată de 1 an.

Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate. *Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare, contactați: Mariana Novac, Asistent de Program, tel. +373 69339700, mariana.novac@promolex.md.

Misiunea Asociației Promo-LEX este de a contribui la dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea Transnistreană, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice şi consolidarea Societății Civile. Asociația Promo-LEX este o organizație non-guvernamentală, apolitică și nonprofit. Asociația Promo-LEX își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova și a fost înregistrată la Ministerul Justiției al Republicii Moldova la 19 iulie 2002.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.