Concurs de oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane

Distribuie prietenilor:Conform planului de activitate al Fundației, pentru anul 2021, sunt planificate o serie de evenimente care necesită transportarea angajaților pe teritoriul Republicii Moldova. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 5 persoane.     

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anul 2021 o companie sau mai multe companii, care va/vor presta servicii transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova.

Atenție!

Mai jos puteți accesa Termenii de Referință.

https://www.eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1564&l=ro 

Criterii de selecție a companiei:

La selectarea, iar ulterior contractarea companiei pentru anul 2021 în calitate de furnizor de bază al Fundației pentru servicii transport de persoane, se va atrage atenție la următoarele lucruri: 

1) Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);

2) Disponibilitatea șoferilor cu experiență, inclusiv cu cunoștințe ale regiunilor, pentru întreaga perioadă de transportare a pasagerilor;

3) Oferta de preț;

4) Avantaje în cazul semnării unui contract între Fundaţie şi Companie pe termen de un an.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente:

1) Copia de pe certificatul de înregistrare;

2) Copia de pe licența de transport de persoane;

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 23 decembrie 2020, inclusiv. 

Oferta comercială cu menţiunea – Ofertă servicii transport de persoane - se va expedia prin poșta electronică [email protected] sau se va depune personal la sediul Fundației: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău

Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 022 23 53 43 x 122.

Descarcă fișierele atașate


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.