AO ”Viitorul” anunță tender repetat de procurare a materialului săditorAO ”Viitorul” este implementator al proiectului ”Crocmaz pentru mediu” în cadrul programului de Granturi Mici (PGM) „Cetățeni activi pentru protecția mediului”, gestionat de AO EcoContact cu suportul financiar al Guvernului Suediei, în baza acordului semnat cu Agenția de Dezvoltare Internațională a Suediei.

În cadrul acestui proiect, AO ”Viitorul” este în căutare de furnizori pentru material săditor:

Specia plantelor: Tuia occidentală ” Smaragd”

Cantitate: 190 de plante

Înălțimea plantelor: 1m-1,2 m

Și plante decorative de interior specia Livistona chinensis,Phoenix canariensis,Cycas revoluta,Chamaedorea și alte varietăți .

Cantitate: 10 plante

Înălțimea plantelor: 1m-1,2 m.

În cazul în care prețul variază în dependență de cantitate procurată, sau stocul este redus, vă rugăm să specificați aceste detalii.Furnizorul de  plantele trebuie să le livreze în satul Crocmaz,r-nul Ștefan-Vodă.

Vă rugăm să indicați prețul fără  TVA .

Ofertele sunt așteptate în variantă electronică la adresa de email crocmlt@mail.ru până pe data de 9 septembrie 2020, ora 18:00. Vor fi luate în considerație toate ofertele .

În caz că aveți nevoie de mai multe detalii, sunteți invitați să-l contactați pe Andrei Formusatii, directorul executiv al proiectului, la adresa de email crocml@mail.ru

Articol adaugat de: AO” Viitorul”